Zabranjena jabuka 4. i 5. epizoda!

Turske Serije

Zabranjena jabuka 4. i 5. epizoda!

By  | 

Zabranjena jabuka 4. i 5. epizoda!
4 epizoda

Ender gubi sve. Njoj se sva vrata jedn aza drugim zatvaraju. Jildiz se vraća na stari posao, iako to mesto više za nju nije bezbedno. Zejneb počinje da se udaljava od Alihana, jer shvata da je on zauzeo veliko mesto u njenom srcu. Alihan shvata da je Zejneb zbog njega otišla, te je otvoreno pita da mu to i potvrdi. Zejneb prizna da je to istina. On je privlači k sebi i poljubi.

5 epizoda

Halit pomogne Jildiz u restoranu, a Ender to razljuti. Zejneb i Alihan više ne mogu sakrivati svoja osećanja. Zejneb treba da donese odluku, da li će se predati svojim osećanjima, ili neće nikada preduzeti korak ka ljubavi koje se boji. Ender dolazi kod Halita i govori mu da on ne zna ko je Jildiz zapravo, ali da će sada saznati. Da li će mu Ender reći sve?

Sve epizode serije Zabranjena jabuka

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site