Zabranjena jabuka - 46. i 47. epizoda - Kraj druge sezone!

Turske Serije

Zabranjena jabuka – 46. i 47. epizoda – Kraj druge sezone!

By  | 


Zabranjena jabuka – 46. i 47. epizoda – Kraj druge sezone!

46: Halit je upao u Enderinu zamku i zbog toga izbaci Jildiz iz kuće. Jildiz ništa nije jasno, govori Halitu da ništa nije uradila. Jildiz biva izbačena iz kuće. Ender likuje. Halit potom izađe napolje, skine Jildiz minđuše i lančić. Jildiz je beskrajno razočarana.
47: Ender je dolazak Šahike itekako zabrinuo. Jildiz je uprkos svemu njena glavna meta. Halit otpusti Jildiz, uz to joj uskrati sve prihode; blokira sve kartice, sav novac… Jildiz i dalje tvrdi da je nevina i da ništa od navedenog nije uradila. Kaja se razočarao u Ender.
Halit izbaci Jildiz iz firme. Halit od jedne osobe dobije video snimak. Zahvaljujući tom video snimku, on se uveri da je Jildiz govorila istinu. Dobije čak i novac kojim je Ender potkupila tu osobu. Ender baš u tom trenutku stiže u firmu. Halit je izbaci. Obezbeđenje reaguje kada ona odbije da ode. Šahika i Ender ratuju. Šahika je počela da utiče na Halita. Caner zaprosi Zehru. Jagmur i Jigit se zbliže.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site