Zabranjena jabuka 68. i 69. epizoda!

Turske Serije

Zabranjena jabuka 68. i 69. epizoda!

By  | 

Zabranjena jabuka 68. i 69. epizoda!

68. epizoda

Ender odlazi na Lejlina vrata, ali tamo zatiče Halita i odlazi. Jildiz odluči da ode sa detetom, jer ne želi ponovo da oprosti prevaru. Halit razmišlja kako da vrati Yildiz kući i u medjuvremenu se kloni Lejle.Lejla je odlučna da ne odustaje od Halita.Jildiz odluči da se razvede od Halita i obećava sinu najbolji život. Halit je odlučio da sve prekine sa Lejlom, ali ga dočeka šok kad mu ona kaže da je trudna.

69 epizoda

Halitu je Lejlina trudnoća čudna, a Lejla se pokušava dodvoriti Halitovom jedi. Nadir daje sve osd sebe da pridobije Yildiz, pa zamoli Ender za pomoć. Yildiz saznaje za Lejlinu trudnoću i donosi pogrešnu odluku.

Sve epizode serije Zabranjena jabuka

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site