Zabranjena jabuka od 10 do 12. epizode! Zabranjena jabuka kraj prve sezone!

Turske Serije

Zabranjena jabuka od 10 do 12. epizode! Zabranjena jabuka kraj prve sezone!

By  | 

Zabranjena jabuka od 10 do 12. epizode! Zabranjena jabuka kraj prve sezone!

10 epizoda
Halit ugleda nešto na glavi svog sina, te za to okrivljuje Jildiz .Halit je sa sinom, te njegovom sinu pozli i on pada na zemlju. Halit se uplaši. Ender saznaje za stanje sina. Halit odvodi sina u bolnicu i saznaje za njegovo zdravstveno stanje. Ender okrivljuje Halita da se nije dobro starao o svom sinu.Jildiz se izvinjava Halitu, ali joj on kaže da od izvinjenja on nema ništa. Ender se vraća sa koferima, što šokira Jildiz.

11 epizoda
Ender se smešta u kuću zajedno sa decom, Jildiz i Halitom. Ender uživa da gleda kako je za Jildiz svaki dan sve teži. Ona čini sve kako bi se Jildiz osetila kao višak u toj kući.Jildiz je besna, nakon što joj Halit kaže kakvu je odluku doneo vezanu za svog sina.Jildiz shvata da mora što pre izbaciti Ender iz kuće.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site