Zabranjena ljubav 15. epizoda! Nur gubi bebu! Jigit sazna za Nurinu trudnoću!

Turske Serije

Zabranjena ljubav 15. epizoda! Nur gubi bebu! Jigit sazna za Nurinu trudnoću!

By  | 

Zabranjena ljubav 15. epizoda! Nur gubi bebu! Jigit sazna za Nurinu trudnoću!
Nur je srećna što će postati majka, ali ujedno i tužna što ne može da podeli svoju sreću sa čovekom koga voli.Elmasin plan je propao. Iako Idžlal pokušava da svoje ambicije ispolji, Jigit biva i dalje u svom svetu i začaran je besom. Nur da bi spasila malog Merta da sidje sa drveta, pada zajedno sa njim. Za Nur postoji veliki rizik da izgubi bebu. Nur govori Idžlal da moraju razgovarati.

Nur je u bolnici.Jigit saznaje da je Nur u bolnici i da nosi njegovo dete, te da postoji opasnost da izgubi bebu. Nakon tog saznanja Jigit i Nur postaju jači i ne žele odustati od nade da će sve biti u redu i da će skupa sa svojom bebom nastaviti dalje. Jigit saznaje da je izgubio svoju nerođenu bebu pre nego što je uopšte saznao za njeno postojanje i ne može da se pomiri sa činjenicom da je Nur od njega krila svoju trudnoću.

Idžlal će izbeći nesreću koju je prouzrokovala Ajtul. Firat saznaje du su Nur i Jigit u braku. Sada kad je Firat učesnik u velikoj tajni, sve će izgubiti svoju ravnotežu. Čini se kao da će se problemi Nur i Jigita još više produbiti. A sada kad je Firat tu, Nur donosi odluku koja će joj promenti život. Njena odluka neće samo šokirati Jigita nego celu porodicu Kazan…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site