Zabranjena ljubav 31. epizoda! Idžlalina majka puca u Firata!

Turske Serije

Zabranjena ljubav 31. epizoda! Idžlalina majka puca u Firata!

By  | 

Zabranjena ljubav 31. epizoda! Idžlalina majka puca u Firata!
Jigit otima Nur. Dok Nur zaustavlja kamion zamalo da je drugi udari, ali je Jigit spašava. Idžlal saznaje za to i proklinje ih. Dok su se svadjale Elmas i njena ljubomorna osoba, Elmas pada na cestu i udari je auto te je na pragu da izgubi bebu. Jigit je zaključao Nur u vikendicu. Idžlalina majka odlazi sa pištoljem i uperi ga u Firata, govoreći mu da je gotovo, da je došao i njegov kraj te puca.

Dok Jigit nosi drva u vikendicu Nur je zaključala i sakrila kljuceve. Džahit saznaje da je on ipak otac. Idžlal pita majku šta je to uradila. Jigita ganja Nur satarom i nakon što ga malo poseče onda udari u plač. Elmas je u bolnici i moli doktora da spasi dete, a u tom trenu dolazi i Džahit i kaže da ce beba preživeti,
jer joj je tu i otac.Elmas ga gleda sa suzama u očima. Idžlal je ponovo počela sa svojom igrom koristeći ovaj put Jigitovog sina. On je u bolnici,a ona postavlja slike na internet. Nur je došla kod Kerema i kaže da je došla prihvatiti njegovu ponudu, a da ne naškodi Jigitovom sinu…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site