Zabranjena ljubav 58. i 59. epizoda!Zabranjena ljubav kraj serije!

Turske Serije

Zabranjena ljubav 58. i 59. epizoda!Zabranjena ljubav kraj serije!

By  | 

Zabranjena ljubav 58. i 59. epizoda!Zabranjena ljubav kraj serije!
58 epizoda
Jigit govori Nur da on odlazi, ne želi da je ubio onako kako je ona ubila njihovu ljubav.Nur je šokirana.Fatih govori Jigitu da će se pokajati zbog svoje odluke.Elmas je na sudjenju, dok njena suparnica smišlja plan kako da pobegne sa svojim dragfim i bebom.Elmas saznaje gde se kriju sa bebom i odlazi tamo sa pištoljem.Fatih pita Nur da li će se udati za njega.Jigit sve to posmatra.

59 epizoda
Nur pristaje da se uda za Fatiha.Jigit joj poželi sreću.Elmas je pucala ispred Džahita, te je odvodi policija.Jigit shvata da gubi Nur, te odluči da je moli za oproštaj.Idžlalina majka pokušava ubiti Nur, ali je Jigit spasi i tada biva ranjen.Mali Mert je vezan za kolica, te Idžlal govori Nur da joj to nikada oprostiti neće.NUR I Jigit dočekuju napokon svoj najsrećniji dan-dan svog venčanja.Idžlal je u ludnici.

Kraj serije!

Zabranjena ljubav sve epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *