Zabranjena ljubav20 epizoda! Zabranjena ljubav druga sezona!

Turske Serije

Zabranjena ljubav 20 epizoda! Zabranjena ljubav druga sezona!

By  | 

Zabranjena ljubav 20 epizoda! Zabranjena ljubav druga sezona!
Dok Jigit odlazi na jahtu sa Nur i provode skupa noć, te jedno drugome izjave ljubav, Idžlal je očajna jer sve to vidi i gleda izdaleka, te se pita kako joj je mogao to uraditi. Jigit čuje da ih neko posmatra na jahti, te ubacuje Nur u drugu sobu dok uvodi Idžlal koja uleti u sobu brzo da bi zatekla Nur u krevetu, ali tamo ne zatiče Nur već samo prazan krevet. Jigit joj govori da više ne priča gluposti.

Nakon što Nur dodje kući, Idžlal izlazi ispred kuće i gura Nur, te je ogrebe po licu i tuče se s njom. Idžlal se poveže sa jednom osobom kako bi se rešila Nur. Nur i Jigit su izloženi opasnošću zbog bombe koja je postavljena na brod.Idžlal je ispred jahte i moli Jigita da sidje sa jahte.Ona je mislila da je samo Nur na jahti. Šta će se sada desiti? Ostanite uz nas i patite naredne uzbudljive epizode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site