Žade - Žade i Lukas ponovo obnavljaju vezu!

Brazilske serije

Žade – od 51. do 57. epizode – Žade i Lukas ponovo obnavljaju vezu!

By  | 

yŽade – Žade i Lukas ponovo obnavljaju vezu!

51. epizoda

Albieri zatekne Alisiju kako u njegovoj kancelariji čita dnevnik u kome je doktor zapisivao važne informacije o Lukasovom klonu. Glumeći nevinašce, ona se rasplače i otrči Luisi da joj ispriča svoju stranu priče. Zbog lošeg odnosa sa Marisom i ćerkom, Lukas traži utehu u alkoholu. Said saznaje da je doktor Albieri kum Leonardovom sinu Lukasu. Na drugom kraju grada, Alehandro gubi borbu protiv Guzmana ali gubi i Karlu.

52. epizoda

Nakon što mu je Albieri ispričao da je sreo Žade, Lukasovo srce se ispuni nostalgijom i srećom. Žade je nervozna zbog Saidovog susreta sa Lukasom. Uz pomoć sudbine, Natalia upoznaje Alehandra. Ali odlučuje da dođe kod Latife i Mohameda u Majami pa Nazira jedina ostaje u Maroku. Kristina i Leonardo se sretnu na otvaranju jednog elitnog bara.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


53. epizoda

Lukas se iznenadi kada vidi na Kristininom vratu Žadeinu ogrlicu te odluči da je otkupi i vrati pravoj vlasnici. Said se prvi put sastane sa Lukasom i Leonardom a napetost između njega i Lukasa nije ostala nezapažena. Natalia sa svojim groznim ponašanjem počinje stvarati Alehandru probleme. Samira krije od oca da je dobila menstruaciju jer ne želi nositi veo a Dora kupuje kuću.

Za 54. epizodu prevod nije dostupan.

55. epizoda

Marisa, očarana Saidovom pojavom, potvrdi dolazak na večeru sa Arapima što jako razljuti Lukasa. Natalia se razočara kada vidi Fernanda kako se ljubi sa egzotičnom plesačicom pa zamoli Alejandra da je otprati kući. Dora se hvali prijateljicama svojom novom kućom. Iako je očarana novim prijateljem Pablom, Nazira i dalje razmišlja o romansi sa Oswaldom. U kući Latife i Mohameda se sprema svečana večera.

56. epizoda

Saidu se ne sviđaju Žadeini i Lukasovi sve češći susreti jer se boji da bi se njihova ljubav mogla ponovo rasplamsati. Na svom poslednjem susretu, Žade i Lukas ispričaju jednom drugom sve što im se dogodilo u poslednjih nekoliko godina.

57. epizoda

Žade i Lukas su jako srećni što će nakon duže vremena razdvojenosti za nekoliko dana zajedno proslaviti Novu godinu u Americi. Nakon strastvene noći, objasne jedno drugom razloge zašto su morali davno prekinuti vezu. Dok Lukas oseti moć i želju za povratkom staroj ljubavi Žade, ona se boji da bi joj Said mogao uzeti ćerku. Žade kasni a Ali je čeka u hotelskom predvorju. Sledećeg jutra, Said pita Žade da li se videla sa Lukasom za vreme njegovog odsustva.

Picture source: www. youtube.com

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site