Marisa optuži Alehandra za krađu njene ogrlice!

Brazilske serije

Žade – od 81. do 85. epizode – Marisa optuži Alehandra za krađu njene ogrlice!

By  | 

hqdefaultMarisa optuži Alehandra za krađu njene ogrlice!

81. epizoda

Daniel se veseli što će uskoro živeti kod Albierija, čoveka koga je oduvek smatrao svojim ocem. Leonardo pri povratku u Majami otkrije da je Kristina ipak živa te odluči da joj finansijski pomogne kako je to radio i do sada. Marisa odluči da ode u policiju kako bi prijavila krađu svoje dijamantske ogrlice. Žade ponizno zamilo Saida da joj prepusti starateljstvo nad Khadijom nakon razvoda.

82. epizoda

Naivna Lusija nije primetila marihuanu u cigareti koju joj je dao Fernando. Pokrenuta je istraga o krađi Marisine dijamantske ogrlice a policajci su već došli u kuću Fererovih i kod Alehandra kako bi uzeli izjave. Žade je srećna jer je uspela da se domogne Latifinog mobilnog kako bi nazvala Lukasa. Leonardo se razljuti kada vidi Kristinu kako ljubi Pabla.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


83. epizoda

Albieri priznaje Danielu da ga trenutno ne može ugostiti zbog Luise. Oswaldo je povređen jer Dora pridaje veću pažnju sinu nego njemu te odluči napustiti kuću. Žade do detalja isplanira Lukasov tajni dolazak u Saidovu kuću ne znajući da se ujak Abdul iznenada vratio kako bi se brinuo o ženama. Alehandro u policijski stanici daje iskaz o nestanku Marisine ogrlice.

84. epizoda

Žade je napeta zbog Abdulovog prisustva jer ne želi da svi otkriju kako čeka Lukasa. Nakon što je videla kako joj se ćerka ljubi sa Alehandrom, Marisa podmetne ogrlicu u njegov auto i obavesti policiju. Kristina je očajna jer joj je ljubomorni Leonardo zamrznuo sve bankovne račune i više je ne želi videti. Albieri sve više uočava sličnosti između Daniela i blizanaca Ferero.

85. epizoda

Marisu smiri kada Alehandro završi iza rešetaka, optužen za krađu dijamantske ogrlice. Natalia preko Anreje i Pabla otkrije da joj je dragi u zatvoru. Međutim, još je više ražalosti što su Leonardo i Lukas odbili da pomognu Alehandru. Žade i Lukas se probude zajedno u njenoj sobi srećni što su opet zajedno, ne znajući da se Said vratio kući sa posebnim gostom.

Picture source: www.youtube.com

 

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site