Zakletva 1. epizoda! Hikmet dovodi Rejhan u svoju vilu!

Turske Serije

Zakletva 1. epizoda! Hikmet dovodi Rejhan u svoju vilu!

By  | 

Zakletva 1. epizoda! Hikmet dovodi Rejhan u svoju vilu!

Serija prati život devojke Rejhan, koja je odrasla u tradicionalnom stilu, skromna, mlada I lepa… Njen život se menja nakon što postane siroče , nakon majčine smrti. Hikmet Tarhun je jedan od najbogatijih ljudi u zemlji. On nakon bahatosti svog sina, odlazi u svoj rodni kraj. Hikmet voli Reyhan kao ujak, te je posećuje I nudi joj da se uda za njegovog sina Emira. Rejhan mu se zahvaljuje što joj želi pomoći, ali odbija da se uda za nekoga koga uopšte I ne poznaje. Ona smatra da bi to bilo nepravedno prema njegovom sinu. Ipak, nakon što sazna da je Hikmet smrtno bolestan i da mu je ostalo samo još nekoliko mmeseci života i da od svih krije te užasne vesti, devojka odluči da ispuni ujaku želju…

Rejhan je na majčinom grobu, te se oprašta od nje i govori da zna da je volela ujka Hikmeta kao rodjenog brata, ali ne zna zašto je on to radi, te prizna da se boji. U stranu, Hikmet govori u sebi da Rejhan ima sve vrednosti svoje majke, te je pita da se ne ljuti na njega što je Rejhan prisilio na brak, govori da će sve to biti dobro i da je od sada Rejhan njegova briga. On doda da će se uskoro on i Merjem ponovo kao brat i sestra sresti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site