Zakletva 113. i 114. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 113. i 114. epizoda!

By  | 

Zakletva 113. i 114. epizoda!

113 epizoda

Emir se vraća kući. Iako je želeo, on ipak nije ušao u njen dom. Kući, Melike ga obaveštava da Zejneb nije u kući. Za to vreme, Zejneb je prikazana kod Rejhan. Emir je besan kada sazna da je Zejneb sa Rejhan, dok ga Džavidan pokuša ubediti da trebaju poštovati njenu želju.Rejhan pokušava da ubedi Zejneb da treba da sevrati u vilu, zbog škole I svoje budućnosti. Zejneb se seća Džavidanine pretnje, te joj govori da je njena budućnost uz nju.Emir dolazi kod Rejhan kako bi uzeo Zejneb. Rejhan mu govori da joj da sat vremena, ted a će je ona dovesti u vilu. Rejhan ubedjuje Zejneb I odvodi je nazad u vilu. Kemal I Narin se zbližavaju.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site