Zakletva 130. i 131. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 130. i 131. epizoda! Džemrina majka umire !?

By  | 

Zakletva 130. i 131. epizoda!

130 . epizoda

Sulejha čuje razgovor Džemre i Džavidan, te shvata da je snimak montiran kako bi se Rejhan i Emir razdvojili. Sa druge strane, Emir obija vrata u stanu gde Rejhan radi, te je nalazi bez svesti na podu. On je u naručje odnosi u bolnicu.Sulejha se suprostavlja Džavidan i Džemre i kaže da je zbog njih dve umro nedužan čovek, te im govore da su za to obe krive, te da će obe ispaštati. Sulejha zove Emira i govori mu da želi da se vidi sa njim i Rejhan jer se radi o njihovom razvodu.

131. epizoda

Radnja se seli tri dana kasnije. Emir i Rejhan su u dnevnom boravku sa Džavidan. Iz razgovora se jasno vidi da Šulejha više nije medju živima. Džemre je prikazana uplakana negde. Džavidan je zove i govori joj da ne brine, njena majka pre nego što je umrla nije ništa rekla Emiru. Džemre je besna, te joj kaže da ju je sve vreme koristila i da će ona uraditi ono što njena majka nije uspela, sama će reći Emiru istinu. Džavidan plaća čoveka koji opije Džemre i uvodi je u kolima. Policija donosi Sulejhinu tašnu, te Emir u njoj nalazi CD. Da li će ga pogledati?

 

Sve epizode serije Zakletva

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!