Zakletva 132. i 133. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 132. i 133. epizoda!

By  | 

Zakletva 132. i 133. epizoda!

132 epizoda

Džemre je zatvorena od strane Talazovih ljudi. Ona sa Talazovog tel. zove Džavidan, te zahteva od nje da je puste i preti da će je uništiti. Emir želi da pogleda CD, ali ne uspeva da učita, jer je Džavidan iskoristila gužvu i izgrebala ga prstenom.Rejhan odlazi u kuću gospodina Orhana zbog posla.

133 epizoda

Oja pokuša da ubedi Kemala da yaradi Narin oproštaj. Rejhan odlazi u Orhanovu kuću kao čistačica, te se tu pojavljuje Emir I govori joj da mu je Orhan stari prijatelj, te da će njih dvoje biti tu dok mu ona ne kaže razlog za njihov razvod. Rejhan pokušava da čisti, kako bih izbegla razgovor.Talaz tera Džemre da čisti dok je kod njega u Zarobljeništvu.Nigar govori Džavidan da novac koji joj je dala nije za ništa dovoljan, te joj traži još 1 milion lira.Džemre dolazi do telefona, te poziva Emira.

Sve epizode serije Zakletva

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site