Zakletva 134. i 135. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 134. i 135. epizoda!

By  | 

Zakletva 134. i 135. epizoda!

134. epizoda

Emir se javlja, ali mu Džemre ništa ner govori, jer je ponovo u Talazovim rukama, te je to način da spasi svoj život. Provalnik ulazi u Orhanovu kuću, te napada Rejhan, ali se ona i Emir spašavaju. Džavidan odlazi kod Džemre koja je i dalje u Talazevom zarobljeništvu. Ona je napada jer je besna na nju. Kući, Džavidan čuje Emirov razgovor, gde Emir govori da Rejhan uznemiruje Džemre, te da ako se potrudi još malo saznaće o čemu se radi. Džavidan je uplašena, te uzima jastuk i želi da Rejhan uguši tokom spavanja. Da li će je Emir spasiti?

135. epizoda

U zadnjem trenutku, Džavidan odustaje da naudi Rejhan, te izlazi iz njene sobe. Emir dolazi i ne vidi svoju majku tu. Džavidan u torbi daje novac Nigar, ali je sve snimi, te je pita ko je ona da nju ucenjuje. Džavidan uzima nazad novac. Posluga u vili na internetu vidi Emirov motor, te govore Rejhan da je Emir imao saobraćajnu. Rejhan je u totalnom šoku. Emir dolazi , te ga ona grli iznmenadjena. On joj govori da je Tariku pozajmio motor, ali da je i Tarik dobro.

Sve epizode serije Zakletva

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site