Zakletva 138. i 139. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 138. i 139. epizoda!

By  | 

Zakletva 138. i 139. epizoda!

138 epizoda

Emir pita Rejhan da li je ta noć povezana sa njihovim razvodom. Rejhan ćuti. Emir kaže da sigurno ima veze i sa CD- om.Narin je svo vreme uz Kemala kako bih mu pružila podršku.Kemal završava u sup, jer je tokom noći pokušao da vidi Masal i povredio advokata, te komesar o tome obaveštava telefonom Narin. Džavidan pokuša da ubedi Talaza da pusti Džemre, ali on odbije. Džemre shvata da je niko ne može spasiti, te odluči da bude pokorna i moli Talaza za šansu.

139 epizoda

Rejhan nalazi Džemre koju je Talaz zarobio. Emre dolazi do Rejhaninog telefona, te vidi video i shvata u kakvu igru je Rejhan upala. Sada kada je Emir saznao istinu, ostaje mu da spasi Rejhan od Talazovih ruku.

Sve epizode serije Zakletva

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site