Zakletva 182. i 183. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 182. i 183. epizoda!

By  | 

Zakletva 182. i 183. epizoda!

182. epizoda

Rejhan se odlučuje za težak korak. Ona aodluči da Nigar i Safer moraju otići, iako joj to pada teško. Emir predlaže Saferu da radi u kompaniji, te mu govori da to nije usluga, već dugo rade kod njih te ih on smatra članom porodice.Džavidan daje novac Gulsum, te joj govori da Rejhan mora od Emira da sazna da je ona lopov, inače plan će propasti. Džavidan priprema Emira na mogućnost da je Gulsem lopov. Za to vreme, Gulsem ispušta tašnu, te iz nje ispada sat. Zejnep prepoznaje Hikmetov sat.

183. epizoda

Zejnep želi da obavesti Emira i Rejhan o tome, ali joj Gulsum govori da će tako samo povrediti Rejhan. Doktor obaveštav aukućane da Hikmetov nervni sistem počinje da funkcioniše, te da će ponovo moći po nekad pomeriti prste. Džavidan to uznemiri, te kasnije ona proverava Hikmetove reflakse, ali on ne daje nikakve reakcije. Nakon razgovora sa majkom, Emir sve više sumnja u Gulsem, te pokuša o tome da otvoreno razgovara sa Rejhan. Ipak, zbog Rejhanine ljubavi prema Gulsem, on to ne uspeva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije Zakletva

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site