Zakletva 201. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 201. epizoda!

By  | 

Zakletva 201. epizoda!

Svi u konaku čekaju da dodju Rejhan i Emir. Džavidan čeka sa njima kako ništa ne bi posumnjali, a razmišlja da će ona još dugo godina ostati u zatvoru. Emir i Rejhan dolaze i svi su srećni. Rejhan se seća kako su u njenoj torbi pronadjene 3 kesice, ali se ispostavilo da je unutra šećer.

Erhan govori Kemalu da je kratak prekid uticao na njega da shvati neke stvari, te da želi da se oženi sa Ojom ako mu on da dozvolu. Kemal kaže da o takvim stvarima ne želi da priča na vratima, te doda da će razgovarati sa sestrom.

Gulsum je srećna što vidi Reihan, te se seća kako je otišla u zatvor i videla se sa Reom, starom prijateljicom iz zatvora te je zamiolila za uslugu. Rea je zamenila kesice droge sa kesicama šećera, te drogu stavila u Nediminu jastučnicu.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site