Zakletva 205. epizoda! Rejhan je trudna!

Turske Serije

Zakletva 205. epizoda! Rejhan je trudna!

By  | 

Zakletva 205. epizoda! Rejhan je trudna!

Rejhan sumnja da je trudna, te ne želi da govori ni[ta Emiru dok svoje sumnje ne potvrdi. Kemal koji shvata da se Narin nalazi u teškoj situaciji, krivi sebe zato što nije odgovorio na njene pozive. Za to vreme, Erhan pokuša da zaštiti sebe, te govori čoveku da je Narin kriva za smrt njegovog brata. Narin se kune da to nije tako, te govori da ima dokaz da ga je Erhan ubjio, snimak u telefonu. Erhan govori da ona laze kako bih se zaštitila.

Kemal kreće da pomogne Narin, te zove Šuhriji I govori joj da pazi na Masal, kasnije će joj sve objasniti. Emir pokuša da sazna zbog čega Melike želi odvesti Rejhan u bolnicu, jer je zabrinutz za njeno stanje. Kemal pokuša da sazna koji taksista je odvezao Narin I na koju destinaciju.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site