Zakletva 206. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 206. epizoda!

By  | 

Zakletva 206. epizoda!

Emir pita Rejhan kad je mislila da mu kaže, zar su svi znali osim njega. Rejhan mu govori da nije želela da se on nada uzalud, čekala je prvo da svoje sumnje potvrdi. Emir je srećan i kaže da mora reći svima da će postati otac. Rejhan mu govori da prvo trebaju reći njegovim roditeljima. Emir kaže da će to jako obradovati njegovog oca.

Kemal dolazi kod Narin. Narin ga pita da ode, te ga pita ko će se starati o Masal ako se njemu nešto desi. Kemal je ubedjuje da će oboje biti dobro. Čovek ga pita da li toliko voli svoju ženu da pristaje da umru zajedno.Narin traži od čoveka da pusti Kemala jer on nije ni za šta kriv.

Emir govori Džavidan i Hikmetu da će postati baka i deka. Džavidan glumi sreću, a u sebi razmišlja da je istina, ova prljava žena je trudna.Emir govori ocu da mu obećava da će on trčati za unukom. Džavidan razmišlja da tako neće biti.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site