Zakletva 207. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 207. epizoda!

By  | 

Zakletva 207. epizoda!

Narin kaže da će otići iz kuće. Kemal je sprečava. Oja ga pita da li zaista bira nju. Kemal kaže da će svi biti skupa, niko nikuda ne ide. Emir pravi listu lekara, kako bih odabrao najboljegda vodi Rejhaninu trudnoću. Nigar priprema iznenadjenje za Rejhan.Ona je tužna dok pakuje stvari koje joj je svekrva dala za njenog sina koga je izgubila.Safer je teši.

Oja pokušava da objasni bratu da je Erhan voleo i da je Narin pokušala da je iskoristi, a ne on. Doktor govori Emiru da je sve u redu sa Rejhaninom trudnoćom. Slabija joj je krvna slika, te treba da jede više proteina, voća, najbolje da koristi u ishranu organsku hranu.On joj govori da treba da pazi na sebe, ali da može da ide u školu. Emir pokuša da ubedi Rejhan da potraže mišljenje još nekog doktora.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site