Zakletva 210. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 210. epizoda!

By  | 

Zakletva 210. epizoda!

Oja govori Narinu da je možda Narin nevina, ali su oni dvoje iz različitih svetova. Kemal joj kaže d atako govori zbog Erhana.Rejhan oseća nelagodu u stomaku, te Emir govori Melike da joj pripremi nešto . Džavidan razmišlja da niko neće moći da pomogne toj prljavoj.

Kemal poziova Narin u restoran, te ona poziva Rejhan kako bih joj dala savet šta da obuče. Narin i Kemal su u restoranu. Kemal joj govori da želi sa njom da razgovara o nečemu važnom. Narin odlazi do toaleta i razmišlja šta da kaže Kemalu. Oya dolazi i govori da njen brat želi da taj brak učini pravim, ali moraće da bira izmedju njih dve. Ona govori da je Erhan nju voleo i da je mrtav njenom ( Narinom) krivicom. Ona je ucenjuje i govori joj da ode i kaže Kemalu da za njih nema šanse.

Rejhan se u kući onesvesti, te Emir doziva njeno ime.

Sve epizode serije Zakletva

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site