Zakletva 211. epizoda! Gulsum se zbog Rejhan suprostavi Džavidan!

Turske Serije

Zakletva 211. epizoda! Gulsum se zbog Rejhan suprostavi Džavidan!

By  | 

Zakletva 211. epizoda! Gulsum se zbog Rejhan suprostavi Džavidan!

Emir odvodi Rejhan u bolnicu. Džavidan je napeta jer joj se ne javljuju da joj kažu novosti. Gulsum joj prilazi I pita zašto nije krenula sa njima u bolnici, ako je toliko zabrinuta. Džavidan joj kaže da je ona kao tetka trebala da podje, a ne da nju ispituje. Gulsum kaže da je želela, ali volela je da ostane kući I da vidi njen izraz lica. Džavidan je pita o čemu govori. Gulsum joj kaže da može sve da prevari da je brižna majka I dobra osoba, ali ne I nju. Ona kaže da zna da je Rejhan stavljala dve kapi iz bodčice kako bih je otrovala, ali je ona ( Gulsum ) zamenila sadržaj I stavila vitamin D. Džavidan joj govori da laze. Gulsum kaže da će joj verovati kada bude držala unuče u rukama.

Doktor kaže Emiru da su beba I Rejhan dobro I da joj je samo pao pritisak. Džavidan je pita šta ona to radi. Gulsum je upozorava da ne pokuša da naudi njoj ili Rejhan, jer ona nema šta da izgubi ako kaže istinu celu, vratiće se tamo gde pripada, a ona ( Džavidan) će leteti na ulicu I živeti poput pacova.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site