Zakletva 212. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 212. epizoda!

By  | 

Zakletva 212. epizoda!

Narin I Kemal su napeti jer ih advokat obavestava o novom svedoku. Emir odlayi kod nadredjenog u bolnici, te mu se on iyvinjava ya propust bolnice. Savetuje ga da donese nove uyorke I da će reyultati odmah stići.Emir se u autu pita da li je to Gulsum uradila zbog novca, te razmišlja da ako rezultat bude negativan mora reći istinu Rejhan.

Rejhan i Emir razgovaraju, te je od podseća da sa njom želi veliku porodicu. Ako prvo dete bude dečak, želi još tri devojčice.Kasnije Emir uzima uzorke kose za testiranje. On razmišlja da mora odvojiti Gulsum od Rejhan ukoliko test bude negativan, ali se pita kako da joj kaže da sestru koju je našla nakon toliko godina zapravo nije njene krvi. Kako da joj to kaže sada kada je trudna?

Oja ponovo prilazi Narin i govori joj da ne zamišlja sebe kao damu kuće i da ne zaboravi da je taj brak farsa. Ona je podseća na razgovor koji su vodile u bolnici.Oja joj govori da je dekino iznenadjenje zapravo ona- nov svedok. Narin je u šoku i kaže joj da laže.Oya joj kaže da ne želi da Masal živi sa njom u kući.Oya joj kaže da će na sudu reći o njenoj crnoj prošlosti, da je neko zbog nje izgubio život,
Emir otvara rezultat i shvata da Gulsum nije Rejhanina sestra.

Sve epizode turske serije Zakletva

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site