Zakletva 213. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 213. epizoda!

By  | 

Zakletva 213. epizoda!

Narin pokušava da razgovara sa Ojom, te da je ubedi da bi takvim ponašanjem samo napakostila svom bratu i Masal, odvojila bi dete od oca. Oja je ubedjenja da to čini za Masalino dobro, jer ona sa svojom prošlošću nije u stanju da odgaja dete.

Emir je napet nakon što vidi rezultate, te je u nedoumici da li da Rejhan kaže istinu. On se priseća da je doktor rekao da joj trudnoća mora biti mirna, bez stresnih situacija. Gulsum se podsmeva Džavidan, te joj ova govori da od sada više neće moći mirno da spava. Gulsum ima noćnu moru kako je Džavidan pokušava ubiti.Gulsum je napeta, te odlazi u sobi kod Hikmeta i govori mu za svoju noćnu moru koja je bila tako stvarna. Ona mu govori da je ta zmija uradila mnogo loših stvari i pita ga šta da radi.Govori da ako se njoj nešto desi, sledeća meta će joj biti Rejhan.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site