Zakletva 214. epizoda! Kemal dobija starateljstvo nad Masal!

Turske Serije

Zakletva 214. epizoda! Kemal dobija starateljstvo nad Masal!

By  | 

Zakletva 214. epizoda! Kemal dobija starateljstvo nad Masal!

Emir govori Yaferu da Gulsum i Rejhan nisu prave sestre, te mu objašnjava da testovi nisu bili ispravni jer ih je uradila osoba sa lažnom medicinskom diplomom. Emir govori da je test radjen da bi njegovu majku ubedili da je Gulsum Rejhanina sestra, a sada je i Rejhan u to ubedjena. Zafer ga savetuje da razgovara sa Rejhan.Emir smatra da to nije sad pametno resenje jer je Rejhan smatra sestrom, zbog nje je bila i u zatvoru…Zafer mu kaže da Gulsum nikom štetu nije nanela, a nakon Rejhinonog žrtvovanja one dve jesu sestre. Emir se složi sa njim i kaže da će pričati sa Gulsum. Džavidan sve to sluša i razmišlja da to mora da spreči.

Narin moli Oju da to ne cini.Oja joj kaže da to čini za Masal i svog brata. Kemal dobija slučaj, te starateljstvo nad Masal pripada njemu. On i Narin su srećni. Narin su oči pune suza.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!