Zakletva 228. epizoda! Rejhan mora da bira izmedju svog života i života bebe!

Turske Serije

Zakletva 228. epizoda! Rejhan mora da bira izmedju svog života i života bebe!

By  | 

Zakletva 228. epizoda! Rejhan mora da bira izmedju svog života i života bebe!

Masal čuje da Tadži ide u bolnicu i sakriva se u autu.Rejhan odlazi na ultrazvuk kod doktorke i pita da li će i njen suprug moći da vidi bebu. Sestra kaže da to zavisi od situacije. Rejhan pita da li je sve u redu. Sevda, medicinska sestra, govori da su gledali rezultate i da oni potvrdjuju njihovu trezu, ova trudnoća je visokorizična.

To je rezultat bola koju je nedavno pretrpela. Rejhan pita da li to znači da joj beba nije živa. Sevda kaže da nije problem njena beba, trudnoća je uredna, ali ako održi trudnoću njen život će biti u opasnosti.Sevda joj kaže da mora da bira izmedju svog života i života svoje bebe.Rejhan kaže da ne razume zbog čega je njen život ugrožen.Doktorka joj objašnjava problem i da ako čak operaciju rade sa mnogo boljom opremom nego što oni poseduju, mogućnost da rodi bebu i ostane živa je samo 5 posto.Doktorka pokuša da joj savetuje prekid trudnoće. Rejhan je preduhitri i kaže da će im se javiti u ezi odluke.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site