Zakletva 234. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 234. epizoda!

By  | 

Zakletva 234. epizoda!

Emir uspeva naglo da zakoči. On je zabrinut za Rejhan. Rejhan mu kaže da se brinula za svoju bebu. Emir joj kaže da mu je ona najvažnija. Kaže da se ništa nije dogodilo, mogu otići na večeru. Rejhan kaže da se mnogo uplašila i pita ga da se vrate kući da odmori malo. On se složi.

Rejhan se pita kako da oduzme život detetu da bi sačuvala svoj. Ona zove medicinsku sestru. Sevda joj kaže da je sve spremno za operaciju i da čekaju nju i Emira.Rejhan razmišlja da ne može više da nosi teret sama i planira da kaže Emiru istinu. Emir se budi i uzbudjen je, kaže da je sanjao san u kojem je mnogo puta spasio, uvek je bio njen heroj. Rejhan pokuša da priča sa njim, ali on uzbudjen odlazi. Melik pita Rejhan da li je rekla Emiru. Rejhan negira, ali kaže da mu mora reći, ne može više taj teret nositi sama. Videće koju će odluku zajedno doneti.

Hizir pokuša da razgovara sa Narin i kaže joj da se ona i Kemal vole i da ne sme da dozvoli da Oja stavi Pelin u Kemalov život.

Sve epizode serije Zakletva

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!