Zakletva 235. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 235. epizoda!

By  | 

Zakletva 235. epizoda!

Melike hrani Hikmeta i govori mu da Rejhan sada već najverovatnije razgovara sa Emirom i da će sve biti u redu. Rejhan pokuša da razgovara sa Emirom, ali joj on kaže da Merjem želi odmah da ih vidi. Merjem kaže da je prošle noći mnogo razmišljala o Rejhan i da želi da joj da nešto.To je blokče u kome je pidsala utiske u trudnoći. Jednog dana njen muž je došao pijan i tukao je dok se nije onesvestila, bila je u 4-om mesecu trudnoće.Kada je odvedena u bolnicu priključili su je na uredjaje i verovali da će umreti, ali ona se borila. Hasan je rodjen u 9-om mesecu, jer je verovala Bogu, ane lekarima.Pisala je sve u toj svesci, zaklela se da neće umreti dok ne rodi dete. Ona kaže Rejhan da je sada na nju red da sva svoja osećanja zapisuje.

Rejhan uzima svesku i zahvaljuje joj. Emir kaže da sigurno želi biti sama dok to bude radila. Rejhan koristi priliku i odlazi u bolnicu. Ona odgovara da je razmišljala dosta i da je odustala od operacije. Sevda joj kaže da je nemoguće da i ona i beba žive. Rejhan kaže da je moguće i da ona u to veruje, prihvata rizik.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site