Zakletva 236. epizoda! Emir saznaje za Rejhaninu visokorizičnu trudnoću!

Turske Serije

Zakletva 236. epizoda! Emir saznaje za Rejhaninu visokorizičnu trudnoću!

By  | 

Zakletva 236. epizoda! Emir saznaje za Rejhaninu visokorizičnu trudnoću!

Rejhan govori Emiru celu istinu nakon večere u njihovoj kući. Emir je zbunjen i seća se čudnog Rejhaninog ponašanja. On joj govori da mu je ona sve, prekinuće trudnoću, imaće drugo dete. On kaže da zna da će joj biti teško i on će biti tužan, ali ona je smisao njegovog života.Rejhan kaže da ona želi da zadrži dete. Emir je zbunjen, kaže da su joj doktori rekli da joj je život u opasnosti i da je ona bez njega donela odluku da zadrži bebu.Rejhan ga moli da razume, ne može da odustane. Emir je pita da li on može da odustane od nje? Rejhan ga moli da je razume.

Emir kaže da se to neće desiti, ne može ni da zamisli njeno odsustvo, imaće oni drugo dete. Rejhan mu kaže da se to neće dogoditi, ako odustane od ovog deteta više ih neće imati. Rejhan kaže da je ovo jedina šansa da mu rodi dete i da ne može da je propusti. Emir je pita kako beba može živeti bez svoje majke, kako on može živeti bez nje?Emir želi da vidi rezultate odmah. Rejhan razmišlja kako Emir ne odobrava trudnoću, pa kako je Merjem i pored svih rizika rodila bebu.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site