Zakletva 240. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 240. epizoda!

By  | 

Zakletva 240. epizoda!

Rejhan kaže Emiru da je Sultan u pravu, ne trebaju da se svadjaju i budu napeti. Emir se složi, ali doda da neće pristati na njenu odluku.Emir joj kaže da bira izmedju njega i bebe.Ako uzabere bebu, on će otići. Rejhan mu kaže da nije svestan onoga što govori.Emir joj kaže da ona veruje da će biti u onih 5 posto što prežive, a on se boji što je rizik 95 posto.Rejhan mu kaže da ne može otići, ne može da je kazni jer ne može napraviti lzbor izmedju dve ljubavi.

Emir joj kaže da je ona napravila izbor, a da on ne može mirno da sedi i čeka da dodje taj dan.Rejhan mu kaže da čak i nauka daje 5 posto šanse da može misliti na sreću.Emir pakuje kofere i seda u auto kako bi otišao.Rejhan ga moli da to ne radi, a zatim se onesvesti. Emir je odvozi u bolnicu. Sevda govori ponovo o riziku i da se što pre treba operisati.Emir pita da li dokle je Rejhan u nesvesti, operacija se može izvršiti? Sevda negira, potrebna je saglasnost majke. Emir kaže d aje on njen suprug i otac deteta, odluku donosi zbog supruginog zdravlja, potpisaće sve što je potrebno.

Sevda pita Emira da li je siguran da ne želi dozvolu svoje supruge. Emir uzima dokumenta…

 

Sve epiyode serije Zakletva

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!