Zakletva 241. epizoda! Emir vodi Rejhan na abortus bez njene dozvole!

Turske Serije

Zakletva 241. epizoda! Emir vodi Rejhan na abortus bez njene dozvole!

By  | 

Zakletva 241. epizoda! Emir vodi Rejhan na abortus bez njene dozvole!

Emir govori Zaferu da Rejhan pripremaju za operaciju. Ovaj ga ubedjuje da je doneo ispravnu odluku i da će Rejhan sigurno razumeti. Emir kaže da ne veruje da ce mu oprostiti, kriviće ga zbog toga.Zefer mu kaže da će mu oprostiti, te ga pita da li je obavestio ukućane. On negira, kaže da misle sd aje Rejhan na kontrolu. Emir se seća kako mu je Rejhan govorila da želi da oseti miris svog sina. On je moli da mu oprosti ono što radi. Emir govori Zaferu da se pokajao zbog svoje odluke, te pokuša da zaustavi operaciju.

Tokom priprema za operaciju, a neposredno pre njenog početka Rejhan se budi i pita medicinske radnike šta to rade, ona je odlučila da zadrži bebu. Sevda joj kaže da je to za njeno dobro. Rejhan ih pita kako su pomislili da urade tako nešto bez njene dozvole. Sevda je moli da se smitri i kaže da imaju dozvolu njenog  supruga.Emir i dalje pokušava da zaustavi operaciju, a Sevda mu kaže da se Rejhan pre same operacije probudila i da je odbila operaciju, trenutno je u sobi. Emir se zahvaljuje bogu.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site