Zakletva 243. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 243. epizoda!

By  | 

Zakletva 243. epizoda!

Dok Kemal I Narin poku[avaju da promene Rejhaninu odluku, ona je ubedjena da je u pravu I da treba da rodi bebu, da su se mnoge majke suo;ile sa sličnim situacijama I da su ostale žive. Govori im da samo želi njihovu podršku I da se mole za nju I njenu bebu. Emir pita Narin da li bi im koristilo kada bi kontaktirali nekoga ko je bio u sličnoj situaciji. Narin kaže da će je teško naći, jer se svako odluči da sačuva svoj život.Emir kaže da će pronaći takvu osobu I da će pokašati sve da ona promeni odluku, bez da je povredi.

Rejhan I Emir gledaju statistike Rejhganinog slučaju na internet. Skoro svi takvi slučajevi su se odlučili za prekid trudnoće. Mogu se prebrojati na prstima oni koji su odlučili da rode, a ni jedna majka nije preživela.Rejhan se I dalje nada da ona može biti u tih 5 posto koji će preživeti.

Nastavak na sledecoj strani 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!