Zakletva 258. i 259. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Turske Serije

Zakletva 258. i 259. epizoda!

By  | 

Zakletva 258. i 259. epizoda!

258 epizoda

U trenu kada Feride razgovara sa Džavidan, Emir ulazi, ali njoj ispada telefon iz ruku i veza se prekine. Izgleda da se ovog puta Feride izvukla. Ipak, Emir je odlučan da istraži sve o njenoj prošlosti.Kemal ne može da zaboravi doktoreve reči i kaje se što je Narin kasno odveo u bolnicu. Uprkos tome, on se trudi da se Narin oseća dobro. Munaver nalazi kuglicu koja je otpala sa Narinine venčanice. Da li će tako saznati da je krivac za Narininu nesreću zapravo Kumru?

259 epizoda

Dok pokušava da se reši Rešita, Feride pada i udara u glavu. Emir je nalazi povredjenu i odvodi u bolnicu. Feride je dobro, ali nakon nesreće mora da prenoći sama u Emirovoj sobi. Kemal razvlači kanape svuda po kući, kako bi Narin olakšao svakodnevni život u kući. Munever shvata da je Kumru umešana u Narininu nesreću i ispituje kćerku o tome. Kumru vidi da Narin ide pored bazena, ali odlazi. Narin upada u bazen i počne da se davi.

Sve epizode serije Zakletva

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno