Zakletva 263. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 263. epizoda!

By  | 

Zakletva 263. epizoda!

Emir je pretučen od strane Rešitovog prijatelja. Vezuju ga u istoj prostoriju sa Feride. Feride pokuša da objasni da Emir nema ništa sa njom, samo joj je gazda, te da treba da ga puste.Emura tuku, dok Feride moli da ga puste. Masal želi ljubimca.Rešit želi da ubije Ermira, ali dobija poziv i kaže da će to učiniti kada se vrati. Feride pokuša da oslobodi Emira, ali ne uspeva, te odlazi po pomoć.Ukućani su zabrinuti za Emira, a pomalo i ljuti jer Feride nije u kući, a beba stalno plače.

Kumru ne može gledati Narininu sreću, pa namami Masal uz pomoć zvuka mačke da izadje iz kuće, dok Narin kuva. Kada ukućani dodju zabrinuti su jer Narin nije u kući. Kumru nalazi Masal. Sa druge strane, Feride čuje da se Rešit vraća, te se vrati da pomogne Emiru. Emir je pita zbog čega se vratila, zašto nije spasila sebe? Ona mu govori da će se zajedno spasiti.

Sve epizode serije Zakletva

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site