Zakletva 277. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 277. epizoda!

By  | 

Zakletva 277. epizoda!

 

Narin na trenutak vidi, te je zbog toga uzbudjena, ali ne želi da gaji lažna očekivanja. Kemal i Narin odlaze doktoru i svi se nadaju lepim vestima. Kumru je besna zbog same pomisli da Narin može ponovo videti.Doktor nažalost ne daje Narin i Kemalu nikakvu nadu, govori da pacijenti u početku nekada ne prave razliku izmedju sna i jave.

Semmiš ponovo dolazi u Emirovu kuću. Feride pita Emira da li dozvoljava da na kratko izadje vani jer ima posla. Emir pristane, te kaže da je može odvesti kad krene na posao. Ona odbija. Kasnije, Semiš insistira da je odveze, što i učini. Emir je besan. Semiš dovozi Feride i daje joj ružu. Feride ulazi u kuću. Emir ljut izlazi iz kuće i pita Samiša šta misli da radi. Devojka je njegov zaposleni.Semiš ga pita da li je samo zaposleni?n On kaže da je on ljubomoran što ima tako lepu devojku za radnicu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site