Zakletva 278. i 279. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 278. i 279. epizoda!

By  | 

Zakletva 278. i 279. epizoda!

278 epizoda
Emir se raspravlja sa Semišom i kaže mu da zna njegove namere. Semiš mu kaže da mu to nije smetalo sa prošlom devojkom. Pita ga zbog čega je ova za njega drugačija?Semiš čini sve da se približi Feride, a Emira to čini napetim. Kumru priznaje majci da voli Kemala i da će učiniti sve da bude sa njim. Tokom ručka, Hikmet govori da im treba pomoćnik, a Semiš se nudi da on pomogne zajedno sa Feride. Hikmet se složi, Semiš govori da će njih dvoje biti sjajni par. Emir u ruci lomi čašu ispred cele porodice.

279 epizoda
Semiš kasnije pita Emira da li postoji neki problem, neka otvoreno sa njim razgovara. Emir negira i govori Feride da se spremi, jer mu je asistentkinja bolesna, pa mu treba pomoćnik na poslu.Kemal koji je čuo kako Kumru govori majci da je zaljubljena u njega, besan je i kaže Kumru da Narin ne zaslužuje takvu sestru.
Semiš se ponovo raspravlja sa Emirom zbog Feride i traži od njega da mu kaže ako mu se dopada devojka ili da mu se skloni sa puta.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site