Zakletva 286. epizoda! Emir prihvata svog sina?

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Turske Serije

Zakletva 286. epizoda! Emir prihvata svog sina?

By  | 

Zakletva 286. epizoda! Emir prihvata svog sina?

Obaveštenje: Ova epizoda je previše emotivna, tako da preporučujem da je obavezno pogledate.

Narin govori Masal da je dobro i da neće umreti. Kemal je besan na Kumru i pita je kako je to mogla da kaže malom detetu i uništu mu dan.On je besan i želi da joj kaže da je ona zapravo ta koja će umreti, ali se Narin umeša i spreči ga u tome. Narin objašnjava Kemalu da je ona za sve kriva jer joj je rekla da ona umire. Objašnjava mu da Kumru zbog tumora na mozgu ne razmišlja ispravno.Kumru se izvine Narin, a ova joj kaže da je sve u redu.

Feride odlazi Rešitu i pristaje da ode sa njim, samo da bi on vratio bebu svom ocu. Rešit je zatvara.Emir daje sve od sebe da pronadje bebu i Feride.Kumru je odlučna da ponovo razgovara sa Kemalom, te mu govori o svojoj ljubavi i da će Narin svakako umreti. Kemal je besan i kaže da je ona zapravo ta koja će umreti.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site