Zakletva 288. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Turske Serije

Zakletva 288. epizoda!

By  | 

Zakletva 288. epizoda!

Emir se iyvinjava svom sinu. Pita se kako je mogao da ga povredi, objašnjava mu koliko je voleo njegovu majku, da je za nju mogao čak i svoj život datu, ali ona je otišla i ispunila njegovo srce ogorčenjem i besom.Kumru žreli da bude sama, dok joj Narin želi dati lekove. Kumru odbija i govori da nema svrhe da se drogira, želi svega da bude svesna. Sledećeg proleća ona neće biti sa njima.Emir obećava sinu da ga više neće napustiti nikada, a Feride se zbog toga zahvali Bogu.

Džemre odlazi u bolnici kod Džavidan i kaže joj da mora platiti za sve što je učinila. Njena majka je zbog nje mrtva, Emiru je uništila život, a njen unuk je njenom greškom siroče.Džavidan se složi i kaže da je ona kriva što njen sin ne može biti otac svom detetu. Džemre je pita da li se ponovo pretvara ili se promenila. Džavidan kaže da se promenila i doda da ni ona nije ista. Džemre se složi, kaže da psihički nije dobro, živi od dana do dana samo da bi jela. Džavidan joj se izvinjava za sve što joj je učinila.

Kumru smišlja nov plan da razdvoji Kemala i Narin. Da li će uspeti?

Sve epizode serije ZAKLETVA

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site