Zakletva 314. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Turske Serije

Zakletva 314. epizoda!

By  | 

Zakletva 314. epizoda!

Narin govori Kemalu da je sve bila igra i da je samo želela da proveri da li je ljubomoran. Kemal koji je ranije govorio da nije ljubomoran, priznaje da je lud od ljubomore. Feride pristaje da ostane u vili zbog Yigita i to jasno stavlja Emiru do znanje. Kemal i Narin će se napokon venčati, a Muniver plače od sreće.

Emir pokušava da se iskupi za grešku koju je načinio Feride, pa joj se u prisustvu porodice izvinjava.On govori da je Feride ostavila pismo, ali da ga je Oya tzamenila i da je tako unela u tu vezu nepobverenje. Oya je zapanjena, a Feride povredjena odlazi, dok Emir insistira da joj se Oya izvine.

Oya odlazi kod Feride u sobi, a Feride joj govori da Emir za svoje greške stalno traži krivca u drugima. Ona joj govori da zna da ona nije zamenila pisma i da je to učinila njena tetka Songul.Oya shvata da je pogrešila kada je u pitanju Feride.
Oya smišlja iznenadjenje za Feridin rodjendan, a Songul se potrudi da i to upropasti.

Sve epizode serije Zakletva

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno