Zakletva 321. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 321. epizoda!

By  | 

Zakletva 321. epizoda!

Džavidan i dalje traži Feride. Sa druge strane, Feride je na čaju sa Umitom. Ona mu govori o Yigitu i koliko mu je privržena. Melek razgovara sa Feride koja joj kaže da nema opasnosti, jer ni Umit ne želi da se ženi. Izašao je na sastanak samo zbog svoje majke.

Kasnije, dok su sa malim Yigitom, Emir pita Feride da li će se stvarno udati, ali ona negira.Kemal pita Narin da li želi da ostvare Masalinu želju i da dobiju vlastito dete.Džemre je besna na Talaza i govori mu da se promeni poput nje, ona više nije loša osoba.

Umit donosi Feride šal koji je zaboravila u autu. Poziva je da ponovo izadju jer mu je prijao razgovor sa njom. Ona na lep način odbije. Umit se složi da mogu izaći drugi put.Emir je besan jer je Umit uporan.

Sve epiyode serije Zakletva

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site