Zakletva 325. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 325. epizoda!

By  | 

Narin je trudna, pa radosnu vest prenosi Kemalu. Kemal je srećan što će ponovo biti otac i što će Masal dobiti društvo. Sa druge strane , Emir je napet jer se Umit često vidja ja Feride. On joj govori da ne želi da ona napravi životnu grešku, a u jednom trenutku i zaključava vrata kako ona ne bi mogla da ode da se vidi sa Umitom. Hikmet razgovara telefonom i govori advokatu da je ta osoba kasno ušla u njegov život i da mu je veoma važna ,te joj želi dati prava.Songul to čuje i smatra da će od Hikmeta dobiti letnjikovac.Kumru od majke saznaje da je Narin trudna.

Feride otvoreno govori Umitu da želi sa njim ići kroz život, ali njihov brak je bio ugovoren, ona još uvek nije zaljubljena u njega, potrebno joj je vreme da razvije osećanja, ali ga svakako želi usrećiti.Umit joj zahvali na iskrtenošću.

Emir odlazi na poslovni sastanak i shvata da slučajno ( ili možda čak i namerno ) ulazi u poslovne odnose sa Umitovom sestrom Ozlem. Da li je ovo možda početak nove ljubavi?

 

Sve epizode serije Zakletva

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *