Zakletva 336. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 336. epizoda! Hikmetova smrt!

By  | 

Zakletva 336. epizoda!

Džavidan moli Emira da ode i vidi Hikmeta, da mu se zahvali što joj je bio životni partner, da nije zaslužila da bude žena čoveka kao što je bio on.Emir zbog Feride pristane da povede majku.
U bolnici, Melik želi da nahrani Hikmeta, ali joj to Songul ne dozvoljava i optužuje je da ona voli njenog muža.Medicinska sestra im kaže da mogu da idu ako nastave sa raspravom.

Umit isključuje aparate na kojima je povezan Hikmet. Emir dolazi sa Feride i Džavidan u bolnicu. Doktori su napeti, a to uznemiri Emira. Doktor kaže da Hikmet nije uspeo da preživi drugi srčani udar.Džavidan plače, kaže da ga se setila, došla je da traži oproštaj, on je nešto najbolje što joj se u životu dogodilo.Kemal prima vesti o smrti svoga brata i odlazi u bolnici.

Songul u kući traži papire za razvod. Umit ne dozvoljava da Feride ode Hikmetu na sahranu. Feride kaže da će ići, makar je to koštalo života.

Sve epizode serije Zakletva

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site