Zakletva 339. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 339. epizoda!

By  | 

Zakletva 339. epizoda!

Emir se navodno izvinjava što je bio grub u bolnici i pravda se da je bio samo uplašen, čestita im na trudnoći i daje im poklon. Ozlem pita Emira zar još nije odustao. On joj govori da njen brat nije onakvim kakvim ga ona smatra, pretukao je Feride i ona ga se boji. Ozlem pokušava da ubedi Emira da greši, jer veruje svom bratu.

Kemal je uplašen što je beba rizično, ali ga Narin ubedjuje da će slušati savete lekara i da će beba biti dobro. Ozlem odlazi da razgovara sa Feride i nudi joj najboljeg ginekologa. Feride i Umit to odbijaju. Ozlem se nalazi sa Emirom, govori mu da možda Feride zaista nije trudna, ali to ne dokazuje njegove tvrdnje, to je samo problem izmedju muža i žene.

Songul pokušava da izbaci Melek, ali joj Džavidan kaže da je ona jedina koja treba da ide. Kaže joj da se setila svega. Ozlem počinje da sumnja u svoh brata i pokušava da pomogne Emiru da otkriju istinu.

Sve epizode serije Zakletva

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site