Zakletva 348. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Turske Serije

Zakletva 348. epizoda!

By  | 

Zakletva 348. epizoda!

Umit sklapa dogovor da pusti Narin. Narin odbija da ide bez Feride. Feride je ubedjuje da mora brinuti o bebi. Emir dolazi. Umit mu kaže da ako je ispoštovao dogovor i došao sam, doktorka će uskoro biti slobodna.
Umit udara Emira i onesvesti ga. Feride jee zabrinuta. Umit kaže da još nije mrtav. On odvodi Narin. Emiru se vraća svest. Srećan je što je Feride ok. Ona mu govori da je Umit pustio Narin.

Umit se vraća i kaže da su dvoje zaljubljenih tu, red je da kao i u filmu zajedno i odu. Problem je što ne može da odluči ko će otputovati prvi. Feride ga moli da to ne radi.Umit joj govori da je uplašena, a i on nije spreman da odmah završi taj ljubavni film, želi da ga gleda još, ali nemoj da se mnogo ponada.Emir zaštitnički staje pred Feride i kaže da ona ne ide nikuda.Umit mu kaže da rizikuje da mu prospe mozak , pravi je heroj. Emir se složi i doda da je on kukavica koja ne može pustiti oružje iz ruku. Na Emirove provokacije Umit baca oružje.Njih dvoje se bore,a Umit kada shvati da je slabiji zabode Emiru inekciju u vrat.Emir se onesvesti.

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno