Zakletva 355. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Turske Serije

Zakletva 355. epizoda!

By  | 

Zakletva 355. epizoda!

Narin se izvinjava Merthu i kaže da je uradila sve što je mogla. Merth odlazi. Fatma govori Gulperi da je došla po nju. Emir se predstavi i kaže da bi prvo trebali da porazgovaraju. Fatma pita Gulperi šta je REmir učinio, da je zadobio Hasanovo poverenje i da je njemu predao?Fatma pita kako je legalno u braku sa tim čovekom. Gulperi kaže da je želeo da je spasi od ujaka. Fatma smatra da je tu ešto čudno, bogat muškarac, u tim godinama i pita je da li on zaista ima dobre namere?Fatma kaže da se nada da im neće praviti problem kad treba da odu.Kasnije, Fatma govori Emiru da ima neke poslovo da završi i da je bolje da za to vreme, Gulperi ostane kod njega. Emir se složi. Fatma odlazi i obaveštava telefonom nekoga da je možda bolje da je ne uzima, jer je taj bogat čovek posumnjao u nju.

Tulaj prati Fatmu i otkriva njene namere. Ona joj kasnije prilazi i kaže da je ona bila Emirova verenica, pre nego što se ta divljakuša pojavila. Kaže joj da će joj pomoći da odvede devojku, a da Emir ništa ne posumnja i da je ne zanima št će raditi sa njom. Ukoliko je ne odvede odmah sve što je čula će reći Emiru. Kemal i Narin traže Mertha, ali je on zaslepljen bolom.Narin kaže Kemalu da je možda ona kriva što je operisala. Kemal negira, podseća je da su izgubili i njegovog brata, i njihovu bebu. Narin se složi, ali doda da su imli jedno drugog.Merth je sam na ovom svetu sada.

Gulperi, usred emirovog stalnog ponavljanja da mu Fatma ne deluje kao osoba od poverenja, počinje i sama da sumnja u nju.
Sve epizode serije Zakletva

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno