Zakletva 431. epizoda! Emir je živ!

Turske Serije

Zakletva 431. epizoda! Emir je živ!

By  | 

Zakletva 431. epizoda! Emir je živ!

Gulperi indetifikuje telo. To nije Emir, ali Gulperi to iskustvo svakako teško pada. Popodne Savaš dobija telefonski poziv i dobija adresu. Gulperi je odlučna da pođe sa njim. Oni stižu u fabriku. Savaš naređuje Gulperi da ostane u kolima. Tamo vidimo kako se Emir oslobađa okova i ubija jednog od svojih mučitelja. Savaš ulazi unutra, a za njim Gulperi. Nastaje neujednačeno pucanje. Savaš je povređen.

Kemal zahteva od Masal da mu objasni sve. Devojka je besna. Za sve krivi Narin, koja je morala da ga pozove i obavesti ga da je izbačena iz škole, smatra da je ona to uradila da ih posvađa. Kemal zahteva da se Masal izvini Narin. Ona odbija. Kaže da ih oboje mrzi i odlazi.Kemal kaže da je započeo proceduru za njen povratak u školu. Kupio je avionske karte i sutra će zajedno leteti tamo. Neće joj dozvoliti da protraći život. Onda odlazi. Narin sprema večeru. Nada se da će se atmosfera kod kuće vremenom popraviti. Zajedno sa Kemalom idu za Masal da je pozovu za sto. Devojka nije u sobi. Ostavila je poruku da ne želi da se vraća u školu, pa odlazi od kuće i da će sada sama brinuti za sebe. Masal zove svoju prijateljicu i kaže da je pobegla od kuće. Kemal je prestravljen. Pokušava da pozove Masal, ali ona ne odgovara. On zove policiju i obaveštava ih o nestanku njegove ćerke.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Emir ubija poslednjeg bandita. Gulperi doziva pomoć.Ona i Emir odvode Savaša u bolnicu.On je teško povredjen i odlazi na operaciju. Masal prate banditi.

Sve epizode serije Zakletva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site