Zakletva 436. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 436. epizoda!

By  | 

Fidan još uvek razmišlja o snimku koji je videla na telefonu. Ne može da veruje da loša osoba poput Tulaj uopšte postoji. Fidan se ponašala prema Kadrie kao prema majci, a Tulej joj se rugao na dan kada je umrla. Fidan je besna na Kadrije, ali ćuti po tom pitanju na zahtev Arisa. Tulej vidi da se Fidanov stav prema njoj promenio i ne može da razume zašto.

Kemal primećuje da njegova žena i sin imaju neke tajne, koje skrivaju od njega. Pokušava da sazna šta se dešava, ali uzalud. U međuvremenu, Narin zapravo krije sve što je saznala o Masal od njega i potajno pokušava da reši devojčicine probleme. Kemal se oseća izolovano. Narin govori Mertu o pretnjama koje je pročitala na Masalinom telefonu, Mert joj govori o Masalinom prijatelju kojeg je otkrio na društvenim mrežama. Narin odlučuje da je poseti. U međuvremenu, Masal stalno zastrašuje neki nasilnik koji koristi telefon. Stranac joj preti da će, ako ne uradi ono što on želi, poslati neke njene fotografije njenom ocu. Masal ide na sastanak. Narin, pak, kaže da ide u prodavnicu.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site