Zakletva 436. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 436. epizoda!

By  | 

Gulperi silazi u dnevnu sobu. Tu Džavidan još jednom kaže da ne može da se rastane od nje, jer se osoba mnogo navikne na dobre ljude. Gulperi kaže da je na nagovor Emira i Jigita odlučila da ostane. Džavidan i Melik su srećne.

Emir vozi do kuće u kojoj je Ismail. On provaljuje, pretražuje sobe, ali tamo nalazi samo Savasa, koji je došao sa istom svrhom – da uhvati Ismaila. Međutim, razbojnika nema kod kuće. Muškarci se rastaju.
Gulperi će razmotriti sve loše reči koje je danas čula i odlučuju da ipak napusti Emirovu kuću. Jigit, prateći Emirov tajni plan, traži od Gulperija ogrlicu koju dobija. O tome telefonom obaveštava oca.
Masal se sastaje sa razbojnikom koji je ucenjuje. Ovaj drugi od nje zahteva nešto što Masal odbija da uradi. Razgovori dobijaju opasan obrt. Sasvim nepoznati dečak dolazi u pomoć Masal i obračunava se sa razbojnikom. U međuvremenu, Mert je pronašao broj Eceine majke. Narin ju je pozvala i dogovorie su sastanak. Još jednom se vozi do njene kuće. Tu je pronalazi Kemal koji ju je pratio i pita šta radi tu. Narin ne odgovara ništa.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site