Zakletva 437. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 437. epizoda!

By  | 

Zakletva 437. epizoda!

Gulperi napušta Emirovu kuću. Njoj je jako teško.Ona veoma tužna stiže do čika Hasana. Melike je potresena nakon što je udarila Tulaj. Ponavlja devojci da što pre izađe iz kuće. Tulai odlazi. Melike skače pritisak i oseća se sve gore i gore. Ona kaže Džavidan da je podigla dva čudovišta. Ona traži od nje da o svemu obavesti Emira. Emir dolazi kući, ali ne sazna ništa, osim da se Melike oseća loše. Emir saznaje da je Gulperi napustila kuću i da je kod ujaka Hasana, pa odlazi tamo. Ona mu kaže da se više nije tamo prijatno osećala. Emir se složi da bi nekoliko dana trebala da bude tu, dok ne ode na mesto kome pripada.Gulperi ne razume šta je Emir hteo da kaže.

Kemal pita Narin šta će tu.Masal izlazi i kaže da je došla po nju. Prikazan je flešbek.Sa druge strane, Kemal misli da su mu se kćer i žena složile i srećan je zbog toga. Gulperi dobija ponudu da radi u prodavnici lekovitog bilja i ona to rado prihvata.Emir to sazna od Hasana i ne dopada mu se.Gulperi mu kaže da želi da stane na svoje noge. Emir saznaje da Savaš finansira radnju u kojoj radi Gulperi i govori joj da treba odmah da je napusti.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site